Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТАЛИЗАТОР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от blabla Покажи съобщение
    Абе колеги какъв е тоя катализатор за 85 лева - това звучи абсурдно.
    Аз знам за цифри от порядъка на 1000.....
    Ми такъв, като за 85 лв . Не че 1000 е нормална цена. Аз знам че са около 200.
    Ти чакай да ги направят задължителни, пък да видиш тогава дали ше са по 85.. Ще има коледно "намаление"
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Kamen Покажи съобщение
      Ами ако го сваля да го изтрамбуша и пак го сложа?
      Ами нее нужно целия да го изръчкаш, със свредло от20 мм на горе трябва да отвориш дупка колкото са ти тръбите и тва е, минаваш без посещения при майстори (господ да ни пази от майстори а от КАТ антирадарите)-рязане ,преправяне и други подобни
      145 1,9 JTD [6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER

Comment

колеги някои може ли да пусне една снимка на катализатор и гърнетата около него че маи съм бил в заблуда кое точно е самия катализатор аз сни мислех че е едно такова малко на края на двуцевката долу но маи съм се заблудил ако може да пусне някои една снимка да видя точно кое е
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
        www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

От коя година се слагат катализатори? Колата мие 96-та година,има ли вероятност да нямам катализатор?
          Alfa Romeo 145...+5

Comment

Всички 154/6 излизат от завода с катализатор. Може да е махнат в последствие.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              Всички 154/6 излизат от завода с катализатор. Може да е махнат в последствие.
              някои ако може да пусне една снимка да видим как изглежда катализатора че при мен маи липства аз си мисля че е едно такова малко кръгло ама маи не е то такаче ако мойе една снимка ще е добре
              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
              www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

- За воллво 2.0 150Hp катализатора от германия го докара един приател за 89 евра.
                -Един свален катализатор се изкопува в България м/у 80-120лв.
                -Не бързаите с диагнозата запушен катализатор
                -Това го знам от опит.
                Опел Кадет GSI
                166 2,4 JTD
                ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

относно катализаторите

Колеги, струва ми се, че всички сте в много голямо заблуждение. Тези неща, дето ги пишете за катализаторите са си чист аматьорски фолклор. Само не се сърдете и не се обиждайте. Катализаторът работи в много тясна, бих казал НЕРАЗРИВНА връзка с лабда сондата. Обяснявам много, много накратко и опростено. Когато махнете катализатора, изгорелите газове минават много бързо през ламдата, тя се лъже, че съотношението въздух/гориво е нарушено, връща грешен сигнал към компа и той УВЕЛИЧАВА притока на гориво. Каквито и резонаторни тръби с извивки разни да слагате, ефекта е същия. Плюс това ламдата заминава след 10-15 000 км. максимум. Двойно набутване - с пари за нова ламда и с пари за повече гориво. По-приемливия вариант /не казвам по-добрия/ е да си сложите един универсален катализатор за около 140-160 лв. Всичко под тази цена е с качеството на телешоп. Но повярвайте ми, колеги, минах по пътя, сега съм с такъв катализатор /иначе оригинален за 145/6 струва около 800/ и съм Доволен от разхода и вървежа. Бях около месец без катализатор преди това и мога да почувствам разликата. Иначе ако търсите звук - то си има ауспуси и начини да го докарате. Но пак са си много парички - около 1200 лв. излиза с труда.
                  Малките икономии винаги водят до големи сакатлъци.
                  Успех на всички!!!
                  ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
                  ПЛОВДИВ

Comment

Аз съм със 145
                    Alfa Romeo 145...+5

Comment

hollyman_R маи ти си във грешка 30 000 км вече кажи речи карам без катализатор нито разхода ми се е увеличил нито ламбдата ми е заминала и относно за звука на колата мисля пак си във грешка за около 550 лева на звук от 1.4 го докарвам много добре
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                      X